Female Founders Summit

Female Founders Summit je nastao 2021. godine kao kruna BizUP programa s ciljem da na jednom mjestu okupi veliki broj preduzetnica, kao i da učesnicama BizUP programa omogući dodatnu priliku za povećanje vidljivosti i prodaje, obogaćenje znanja, te uvijek bitno proširivanje mreže poznanstava.

130 preduzetnica

Događaj je, pored učesnica BizUP programa, okupio preko 130 preduzetnica iz cijele BiH, koje su učestvovale u zanimljivim interaktivnim predavanjima i panel diskusijama, saslušale iskustva i savjete svojih kolegica koje posluju kako u BiH, tako i u zemljama regiona i svijeta, te razmijenile mišljenja s preduzetnicama čiji biznisi nižu veliki broj uspjeha u cijelom svijetu. Za BizUP učesnice je bio omogućen i bazarski prostor kako bi svoje proizvode i usluge promovisale i predstavile svim gostima i gošćama Summit-a.

Budući da je Female Founders Summit prepoznat kao događaj od velikog značaja za unaprjeđenje poslovanja preduzetnica iz svih dijelova BiH, njegova realizacija postaje redovna na godišnjem nivou kada će preduzetnicama biti omogućen pristup zanimljivom sadržaju, usvajanju novih znanja i iskustava, ali i kreiranju novih poslovnih prilika za buduće poslovanje njihovih biznisa i startupa.