Samit poslovnih anđela (BAS) 2023

Drugi Samit poslovnih anđela za Zapadni Balkan (Business Angel Summit 2023) koji će se održati u oktobru 2023. godine je odlična prilika da se pridružite mreži od 100 lokalnih i međunarodnih investitora koji doprinose razvoju bh.poslovne i startup scene.

BAS je jedini događaj koji okuplja investitore pojedince iz BiH, ali i iz regiona Zapadnog Balkana, a na ovogodišnjem samitu učesnici će imati priliku upoznati se sa ulagačkim trendovima i dešavanjima u regionu i Evropi, različitim regulatornim rješenjima, alatima i aktivnim ulagačkim grupama, te imati priliku umrežiti se sa potencijalnim ko-investitorima.

Na Samitu poslovnih anđela će biti predstavljeno i 10 startupova iz BiH i regije, gdje će se direktno prepoznati potencijalne buduće investicije.

Za sva pitanja, kontaktirajte nas na info@f787.ba i natasa@f787.ba

Poziv bh. preduzetnicama za učešće u novom izdanju BizUP programa!

Nakon uspješno implementiranog pilot, kao i dva izdanja BizUP programa kroz koje je do sada podržan rad 30 bh. biznisa koje vode žene, Fondacija 787 u saradnji sa UN Women uredom u BiH uz podršku Švedske nastavlja pružati podršku preduzetnicama iz svih dijelova BiH koje imaju izazov da ostvare kontinuitet i/ili rast poslovanja. BizUP program pruža direktnu podršku mikro, malim i srednjim biznisima koje vode žene, a učešće odabranih preduzetnica je besplatno.

Read More